What a Print Partner Piteå AB startades i december 2017 i min nuvarande lokal i Bergsviken, Piteå. Efter många år som anställd på liknande företag så bestämde jag mig för att ta steget att starta eget. Min målsättning är att du som kund alltid ska känna dig välkommen samt att vi tillsammans hittar den bästa lösningen på dina önskemål.

Affärsidé

Att leverera skyltar, dekorer och andra produkter som hjälper mina kunder att synas. Med en av Piteås längsta erfarenhet och breda kompetens av printat material och dekorer kunna leverera skräddarsydda lösningar till kunder. Kundfokus och god planering är framgångsfaktorer.

 

Så jobbar jag

Som kund är du alltid välkommen att besöka mig i mina lokaler. Du kan alltid ringa eller maila om du föredrar det. Jag utgår alltid ifrån dina önskemål och idéer. I första hand tillverkar jag allt själv men har även ett brett nätverk av leverantörer som kan tillmötesgå era önskemål. Det viktiga är att du som kund är nöjd!

 

Erfarenhet

Jag började min karriär i den här branschen i mitten av 90-talet på ett annat skyltföretag här i Piteå. 1998 flyttade jag till Stockholm där jag började på ett stort rikstäckande profileringsföretag. Där arbetade jag med att tillverka skyltar, bildekorer och andra profilerings-produkter. 2009 flyttade jag tillbaka till Piteå och började på dåvarande Reklam City AB där jag blev kvar till 2017 då jag valde att starta eget.